MUSTAFA GÜRBÜZ - OKUL MÜDÜRÜ

İlk okulu doğduğu köyde, Yozgat İli Akdağmadeni İlçesi Bulgurlu Köyünde tamamladı.Ortaokul ve lise eğitimini Akdağmadeni İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 2000 yilinda Selçuk Üniversitesi  Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliğinden mezun oldu.Aynı yıl  Gaziosmanpaşa Dedekorkut  Ortaokuluna Türkçe Öğretmeni olarak atandı.2003 yılında Afyon İl Jandarma komutanlığında kısa dönem er olarak vatanı görevini  yaptı. Askerlik donüşü  2003 Yılında Sultangazi Cebeci Sultançiftliği ortaokuluna Türkçe Öğretmeni olarak atandı.Ayni okulda 2007 yılından 2015 yılına kadar Müdür Yardımcısı olarak çalıştığı.2015 yılından 2018 yılına kadar Başakşehir Turgut Özal imam Hatip Ortaokulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2018 yılının ağustos ayında Sultangazi ilçesi 125. Yıl ortaokuluna Okul Müdürü olarak atandı.Evli ve üç çocuk babasıdır.

(212) 595 4540 Eposta